Technische service
16303
page-template-default,page,page-id-16303,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Met JK-Benelux heeft u een bedrijf aan uw zijde dat u steunt voor, tijdens en na de aankoop. Ons internationale netwerk met onze eigen klantenservice en technische dienst garandeert een snelle en efficiënte ondersteuning voor onze klanten. Met ons team van technici en specialisten staan wij voor u klaar om u te ondersteunen waar nodig. Van lampenwissel tot onderhoudscursus, wij helpen u graag verder!

ONDERHOUD

Houd er rekening mee dat de naleving van de voorgeschreven onderhoudsmethode en zorgvuldige uitvoering van onderhouds- en zorgwerkzaamheden in acht moeten worden genomen. De wettelijke regeling bepaalt dat het apparaat om de twaalf maanden (vanaf inbedrijfstelling) herhaaldelijk getest moet worden om zijn goede staat te behouden.

 

De onderhoudswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd door een JK-servicemonteur of door personen die zijn geautoriseerd, opgeleid en gekwalificeerd door JK-Benelux.

 

Het is de verantwoordelijkheid van de studio eigenaar om de voorgeschreven onderhoudsinstructies na te leven. Als u vragen hebt over dit onderwerp, stuur ze dan per e-mail naar service@jk-benelux.com. Onze technische dienst neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.