News
16742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16742,page-parent,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

NIEUWS
OVERZICHT

Bespaar tot € 2.500,-

Cashback 2024

Tot 30 april 2024 kun je tot € 2.500,- besparen op je bestelling van de populairste Ergoline zonnebanken…

Het nieuwste model uit de Vitality serie:

Vitality Balance Beauty Select 

Geïnspireerd door het natuurlijke licht van de zon, gevormd door wind en water. Met het eerste full LED-solarium van Ergoline ervaart u zon, licht en ontspanning op een geheel nieuwe manier.

Het nieuwste model uit de Vitality serie:

Vitality Beauty Select

De nieuwe Vitality Balance verwent de huid met UV-vrij rood licht (“Beauty Light”) en Spectra UV LED-technologie.

Flagship Studio’s:

Sun & Shine

Onlangs tijdens de uitreikingen van het ‘Ergoline Flagship studio’ predicaat aan de 4 Sun & Shine studio’s (2 x Helmond 1 x  Deurne en 1 x Venray)..

 

Exclusief bij Ergoline:

Pure Air Inside

Exclusief bij Ergoline: UVC-lucht hygiene met pure. Voor een zuivere lucht en nóg meer zekerheid tijdens het zonnen. Zuiver lucht heeft geen kleur, smaak of geur – maar is zeer belangrijk voor onze gezondheid.

Elegant, nobel, tijdloos:

Ergoline Vitality

De Vitality serie is een genot voor alle zintuigen. De samensmelting van licht voor een perfecte bruine kleur met effectieve huidverzorging.

 

Prestige Fusion Spectra:

Ontdek ‘the new fusion of light’

Met de nieuwe Fusion Technology worden Activating Light en Beauty Light voor het eerst gecombineerd. Blue Activating Light LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en intensiveert de bruiningsresultaten..

Exclusieve samenwerking:

Samenwerking Holtkamp Electronics & JK Group

Als one-stop-provider vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een succesvolle werking van uw zonnebanken. We zijn dan ook verheugd dat we sinds 1…