News
16742
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16742,page-parent,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

NIEUWS
OVERZICHT

Recap:

JK open days

De JK Open Days 6, 7 & 8 maart jl. waren een groot succes!

 

Vitality Cashback actie:

Ontvang € 2.500,- cashback

Ergoline geeft u € 2.500,- bij aankoop van een Vitality Fusion 50 of Hybrid 50. Ontvang nu extra ondersteuning voor een succesvolle start van het nieuwe jaar..

 

Elegant, nobel, tijdloos:

Ergoline Vitality

De Vitality serie is een genot voor alle zintuigen. De samensmelting van licht voor een perfecte bruine kleur met effectieve huidverzorging.

 

Flagship Studio’s:

Sun & Shine

Onlangs tijdens de uitreikingen van het ‘Ergoline Flagship studio’ predicaat aan de 4 Sun & Shine studio’s (2 x Helmond 1 x  Deurne en 1 x Venray)..

 

Exclusief bij Ergoline:

Pure Air Inside

Exclusief bij Ergoline: UVC-lucht hygiene met pure. Voor een zuivere lucht en nóg meer zekerheid tijdens het zonnen. Zuiver lucht heeft geen kleur, smaak of geur – maar is zeer belangrijk voor onze gezondheid.

Prestige Fusion Spectra:

Ontdek ‘the new fusion of light’

Met de nieuwe Fusion Technology worden Activating Light en Beauty Light voor het eerst gecombineerd. Blue Activating Light LED’s bereiden de huid voor op het zonnen en intensiveert de bruiningsresultaten..

Exclusieve samenwerking:

Samenwerking Holtkamp Electronics & JK Group

Als one-stop-provider vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een succesvolle werking van uw zonnebanken. We zijn dan ook verheugd dat we sinds 1…