JK-GROUP
HIGH QUALITY

MADE IN GERMANY

JK-GRUPPE
HIGH QUALITY

MADE IN GERMANY

Opgericht in 1927 als timmermanswerkplaats, is de JK-Group een toonaangevende leverancier op het gebied van wellness, lifestyle en gezondheidszorg. Met wereldwijd circa 350 mensen in dienst hanteert de JK-Group een succesvolle implementatie van o.a. de merken Ergoline, Wellsystem, Beauty Angel & DAYON.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Windhagen, Duitsland. Het Nederlandse kantoor bevindt zich in Rotterdam. Met constante innovaties, optimale klantgerichtheid en een wereldwijd servicenetwerk heeft de JK-Group zich gevestigd als marktleider in zijn branches.

ERGOLINE
NUMBER 1 SOLARIUM

 

Ergoline is ’s werelds populairste merk op het gebied van zonneapparatuur. Al meer dan 30 jaar staat het merk met het magenta-logo voor de nieuwste technologieën, intuïtieve bediening en optimale kwaliteit.

WELLSYSTEM
ORIGINAL HYDROJET TECHNOLOGY

 

Met de Hydrojet creëerde Wellsystem in de jaren negentig een productcategorie die tegenwoordig onmisbaar is geworden in de wellness sector. Het droogwater massagesysteem wordt zowel in de therapeutische als in de commerciële sector wereldwijd gebruikt.

BEAUTY ANGEL
HUIDVERZORGING MET LICHT

 

Beauty Angel staat voor een zachte schoonheidsbehandeling met UV-vrij licht. Speciale lichtspectra, Beauty Light, werken in de diepte van de huid en verhogen daar de aanmaak van collageen om de conditie van de huid zichtbaar te verbeteren.

DAYON
UV- & LICHTTECHNOLOGIE

 

DAYON LightSpa is meer dan een solarium of zonnebank voor thuis. LightSpa is uw persoonlijke toevluchtsoord waar u op elk moment van het jaar kunt genieten van zon en licht. Voor een mooie, natuurlijk bruine kleur en een verzorgde huid.