Zonnen in de meest luxueuze setting? Dat kan bij een van de Ergoline Flagship zonnestudio’s. Deze zonnestudio’s beschikken over de nieuwste zonnebanken en zijn opgeleid volgens de laatste nationale Ergoline voorschriften. Maak van jouw zonsessie een ultieme Wellness ervaring. Sfeer, service en professionaliteit is in deze studio’s aanwezig op het hoogste niveau.

 

 

De Ergoline Flagship Studio’s worden jaarlijks gecontroleerd op onder andere hygiëne, service, deskundigheid en apparatuur. Deze Ergoline Flagship Studio’s zijn aangesloten bij SVZ, Samenwerking Verantwoord Zonnen. SVZ geeft voorlichting over zonnen. De branchevereniging bevordert de kwaliteit en veiligheid van het zonnen op de zonnebank met het opzetten en stimuleren van de Code voor Praktijkuitoefening, interne voorlichting aan leden en het bieden van en motiveren tot opleiding van het personeel van zonnestudio’s.

Ergoline Flagship Studio’s

 

Wil jij verantwoord en in alle luxe van een zonsessie genieten? Bezoek een Ergoline Flagship Studio bij jou in de buurt!

 

  • Opgeleid volgens de laatste nationale voorschriften
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Ultieme hygiëne
  • De nieuwste Ergoline zonnebanken
  • Optimaal onderhoud van de Ergoline zonnebanken
  • Originele en tijdig gewisselde Ergoline lampen
  • Lid van Samenwerking Verantwoord Zonnen
  • Officieel Devoted Creations verkooppunt
  • Professioneel zonadvies
  • Luxueuze setting

Best Sun

 

Best Sun biedt alles wat je van een Flagship studio mag verwachten, met een unieke sfeer en uitgerust met de meest moderne zonnebanken van Ergoline. Kom zonder afspraak heerlijk ontspannen bij Best Sun. Geniet tijdens het wachten van een heerlijke cappuccino of een kopje thee. Het professionele team neemt veilig zonnen serieus, en staat klaar met een deskundig advies.

Adres

Wilhelminaplein 4
5684 VK, Best
Nederland

 

Contact
+31 499 724 199
info@bestsun.nl

Zonnestudio Capelle

 

Hoe bereik je op een verantwoorde manier een mooie zongebruinde huid? Door je te laten adviseren bij Zonnestudio Capelle! Bij deze Flagship zonnestudio in Capelle aan den IJssel kun je verantwoord zonnen onder de meest geavanceerde zonnebanken. Je ontvangt een specialistisch advies over welke zonnebank het beste bij je past en welke zonnecosmetica er precies bij je huid hoort.

Adres

Fluiterlaan 397
2903 HN, Capelle aan den IJssel
Nederland

 

 

Contact
+31 10 820 8878
info@zonnestudiocapelle.nl

My Sun

 

Zon je graag effectief en onder de hoede van kundig personeel? Dan is My Sun ook your sun! My Sun biedt plaats aan een flink aantal prachtige zonnecabines, allemaal op eigen wijze ingericht – met hun eigen, unieke sfeer – en uitgerust met de meest moderne zonnebanken. My Sun biedt alles wat een zonliefhebber van een Ergoline Flagship studio mag verwachten.

Adres

Aalsterweg 135A
5644 RA, Eindhoven
Nederland

 

Contact
+31 40 202 8887
info@my-sun.nl

My Glow

 

Welkom bij zonnestudio MyGlow, ontdek de meest luxe zonnestudio in Enschede. De zonnestudio is ingericht met oog voor detail. Met luxe zonnecabines en een comfortabele lounge ruimte. Zonnestudio MyGlow is een echte eye-catcher. MyGlow voldoet aan de nieuwste standaard in professioneel zonnen. Onberispelijke hygiene, uitstekende kwaliteit én ultieme luxe, dat is Flagship studio My Glow.

Adres
Brouwerijstraat 8a
7523 XD, Enschede
Nederland

 

Contact
053-231 5449
info@my-glow.nl

Sun & Shine

 

Sun & Shine is al sinds 2012 een begrip wanneer het gaat om professioneel en verantwoord zonnen op het hoogste niveau. In onze moderne ingerichte zonnestudio vind u ruime luxe zonnecabines, voorzien van de allernieuwste zonnebanken van Ergoline.

Adres

Tramstraat
33
5751 JK, Deurne
Nederland


Contact

0493 849 850

Sun & Shine

 

“Brabantse gezelligheid” is wat je tegenkomt wanneer je binnen stapt bij zonnestudio Sun & Shine te Helmond. In deze modern ingerichte zonnestudio vindt je ruime en luxe zonnecabines, voorzien van de nieuwste zonneapparatuur. Sun & Shine is de place to be om een kleurtje te krijgen in Helmond en omstreken. In een gezellige ambiance kunt u zonnen onder de nieuwste zonnebanken van Ergoline.

Adres

Europaweg 89
5707 CL, Helmond
Nederland


Contact

0492 387 336


Adres

Lucas Gasselstraat
14-16
5701 BP, Helmond
Nederland


Contact
0492 830 838

Tanning Zonnestudio

 

Hét adres voor ontspanning na of voor een drukke dag, ontdek Tanning Zonnestudio in Kampen. In deze Ergoline Flagship Studio ben je 7 dagen per week welkom om te werken aan je bruine kleurtje en aan je vitamine D niveau. Het team van Tanning Zonnestudio heeft veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel staan. Wil je meer informatie over de voordelen van zonnen? Bij Tanning Zonnestudio ben je aan het juiste adres!

Adres

Ambachtsstraat 1F
8263 AJ, Kampen
Nederland

 

Contact
+31 38 337 4780
info@tanningzonnestudio.nl

Ibiza Sun XL

 

 

Welkom bij deze luxe zonnestudio in Maastricht! Ontspan in de prachtige cabines en onder de hoogste kwaliteit Ergoline zonnebanken.

Met diverse Ergoline zonnebanken bieden wij plaats aan zowel de beginnende als de gevorderde zonner. Enjoy tanning in luxury!

Adres

Aesculaapstraat 10
6216 CM, Maastricht
Nederland


Contact

043-3272401
info@zonnestudio-ibizasun.nl

SunCare Oss

Welkom bij Ergoline zonnestudio SunCare Oss Ruwaard, dé locatie waar u verantwoord kunt zonnen zonder afspraak. U zont onder de nieuwste en meest comfortabele professionele Ergoline zonnebanken van Oss. Wij werken uitsluitend met opgeleid personeel, zijn hygiëne gecertificeerd en bieden ruime cabines voor een ontspannen zonsessie. Voor het voordeligste én beste resultaat zont u natuurlijk bij SunCare Oss.

Adres

Euterpelaan 15
5344 CA, Oss
Nederland

 

 

Contact
0412-486063
ossruwaard@sun-care.nl

SunTimes

 

De nieuwste technieken, deskundig advies op maat en werken volgens de nationale regelgeving, welkom bij zonnestudio SunTimes.
Bij SunTimes Oss bieden ze alleen het allerbeste, voor zowel de beginnende als de gevorderde zonder. De sfeervolle en professioneel ingerichte zonnestudio is 7 dagen per week geopend. Het gekwalificeerde personeel geeft u verantwoord advies afgestemd op uw huidtype en zonnebankervaring. Ben jij op zoek naar kwaliteit? Bezoek SunTimes in Oss!

Adres

Singel 1940 1945 73
5348 PH
Oss

 

 

Contact
+31 412 854 585
suntimes73@gmail.com

Blue Pacific

Blue Pacific legt de nadruk op kwaliteit, hygiëne en comfort zonder een moment van welzijn en ontspanning te vergeten. In deze Ergoline Flagship Studio wordt u verwelkomd en professioneel geadviseerd door gekwalificeerde hostesses die u een uitstekende bruining garanderen in alle veiligheid, met inachtneming van de o,3 norm. Ontdek wat Blue Pacific jou te bieden heeft, omdat jouw huid het beste verdient.

Adres

Bergensesteenweg 388c
1600, Sint-Pieters-Leeuw
België

 

Contact
+32 02 378 45 14

Zonnestudio Zondag & Zondag XL

 

Wil je verzekerd zijn van topkwaliteit? Bezoek dan Zonnestudio Zondag (XL) In deze Ergoline Flagship studio’s kun je 7 dagen per week zorgeloos in een spiksplinternieuwe cabine terecht.  Service, hygiëne en professioneel advies staat bij Zondag (XL) voorop. Klaar met zonnen, maar nog niet met de luxe? Geniet nog even na in de lounge  onder het genot van een kopje koffie – of neem een heerlijke cappuccino to go.

Adres

Voltstraat 18
5021 SE, Tilburg
Nederland

 

Contact
+31 13 544 0033
info@zonnestudiozondagxl.nl

Sun & Shine

 

Sun & Shine zonnestudio’s met inmiddels 4 vestigingen in Helmond (2x), Deurne en Venray mag dan ook zeker wel “the place to be” genoemd worden voor iedere zonaanbidder.

Bij ons staan een goed zonadvies, hygiene en gastvrijheid hoog in het vaandel, waardoor u altijd optimaal van uw bezoek aan een van onze zonnestudio’s kunt genieten.

Adres

Hoenderstraat 8
5801 CK, Venray
Nederland


Contact

0478 852 789