Exclusieve samenwerking:

Samenwerking Holtkamp Electronics & JK Group

 

Als one-stop-provider vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een succesvolle werking van uw zonnebanken. We zijn dan ook verheugd dat we sinds 1 oktober 2020 de exclusieve verkooppartner zijn van Holtkamp Electronics.

Als one-stop-provider vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een succesvolle werking van uw zonnebanken. We zijn dan ook verheugd dat we sinds 1 oktober 2020 de exclusieve verkooppartner zijn van Holtkamp Electronics.

Holtkamp Electronics is een van de pioniers in de ontwikkeling van betaalsystemen zoals muntautomaten, studiobesturingen, chipkaartsystemen en toegangscontroles. Met tal van innovatieve oplossingen is Holtkamp een echte technologieleider in onze branche. De hoge mate van verticale integratie en competentie van de inmiddels ruim 45 medewerkers staat garant voor een regelmatige doorontwikkeling zodat je altijd optimaal voorbereid bent op nieuwe trends en mogelijke wetswijzigingen in de toekomst. In de productcatalogus van Holtkamp Electronics vindt u een overzicht van de oplossingen voor zonnestudio’s en fitnessstudio’s. Wij adviseren u graag individueel hoe u deze met succes in uw studio kunt toepassen.

Hier vindt u de officiële informatie over de samenwerking tussen Holtkamp Electronics en de JK Group.
Download hier de productcatalogus.