Exclusief bij Ergoline:
PURE AIR INSIDE

 

Exclusief bij Ergoline: UVC-lucht hygiene met pure. Voor een zuivere lucht en nóg meer zekerheid tijdens het zonnen.

 

Zuiver lucht heeft geen kleur, smaak of geur – maar is zeer belangrijk voor onze gezondheid.  Wanneer de lucht verontreinigd is met virussen, bacteriën of schimmelsporen, kunnen we er ziek van worden.

 

De topmodellen van de Ergoline bieden vanaaf heden pure air inside. Pure is afkomstig van de medische UVC-technologie en neutralisateert virussen en micro-organismen, rechtstreeks in de luchtstroom van de 3-zone ventilatie van de Ergoline Prestige zonnebanken. Het UVC-licht in het bereik van 254 nanometer blokkeert het DNA of RNA van virussen en micro-organismen. Deze oorzaak van “thymineblokkering” voorkomt verdere celdeling en zorgt ervoor dat virussen en micro-organismen onschadelijk worden. Ze kunnen zich niet meer vermenigvuldigen en zijn niet meer besmettelijk.

 

Voor zuivere lucht en een waardevolle bruiningservaring.

 

OPTIONEEL BESCHIKBAAR IN DE TOPMODELLEN VAN ERGOLINE.
Op aanvraag bieden we de topmodellen van Ergoline met pure air inside, voor een bijzondere zuivere lucht. De medische UVC-technologie neutraliseert virussen en micro-organismen direct in de luchtstroom van de 3-zone ventilatie.