Spectra Sun Angel
16473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16473,page-child,parent-pageid-15582,bridge-core-2.4.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

De Sun Angel Spectra van Ergoline is ‘s-werelds enige zonnebank met een geïntegreerde huidsensor en staat voor sensorveilig zonnen, bewezen vitamine D opbouw én een mooie egale bruining. Met de unieke Spectra LED-gezichtsbruiner en huidverzorgend Beauty Light biedt de Sun Angel Spectra een compleet nieuwe en onvergelijkbare ervaring.

De Sun Angel gebruikt biopositieve effecten van verschillende lichtspectra en gaat de strijd aan met de welbekende wintervermoeidheid. Met vier zon- en lichtprogramma’s en de intelligente huidsensor is de Sun Angel voor iedere type zonner geschikt.

SMART TANNING

Uitgebreide studies in een huidfysiologie-instituut bevestigen de hoge meetnauwkeurigheid van de huidsensor van de Sun Angel Spectra.

De UV-gevoeligheid wordt per persoon gemeten op het voorhoofd én het meeste blanke deel van het lichaam. De Sun Angel Spectra berekent een individuele UV-dosis uit de gemeten waarden. De volledige analyse duurt minder dan tien seconden. De eenvoudige bediening wordt ondersteund door een Voice Guide en wordt uitgelegd op het grote externe display. Wil je de Sun Angel Spectra zonder sensor gebruiken? No problem, ook dit is mogelijk.

Ergoline Spectra

LED-GEZICHTSBRUINER

Ergoline Spectra markeert het begin van een nieuw tijdperk in UV- en lichttechnologie. Naast UV, produceren conventionele hogedruk gezichtsbruiners voornamelijk infraroodstraling. Ergoline Spectra genereert alleen de gewenste lichtspectra. De lagere warmteontwikkeling beschermt de huid en laat het Beauty Light effectiever werken. Voor de beste bruiningservaring ooit.

Verzorgde huid

Beauty Light Complete

Meer dan 200 Beauty Light LED’s en 14 smartsun-lampen garanderen een effectieve huidverzorging. Voor een stralende teint en een fluweelzachte huid.

LED Shoulder Tan

Perfecte allround bruining

Een unieke combinatie van Beauty Light LED’s, UVA LED’s en UVB-compacte lampen. Voor een mooie bruine kleur met extra huidverzorging in de schouders.

4 PROGRAMMA’S OM UIT TE KIEZEN

De Sun Angel gebruikt de biopositieve effecten van verschillende lichtspectra en gaat de strijd aan met de welbekende winterdip. Met vier zon- en lichtprogramma’s is een zonsessie onder de Sun Angel geheel te personaliseren.

“Pure Beauty” is een UV-vrije applicatie voor intensieve huidverzorging en vermindering van de ‘winterblues’, deze selectie kan door alle huidtypes worden gebruikt.

“Vitamine D Sunshine” is bedoeld voor mensen die willen profiteren van de biopositieve effecten van zonlicht en die alleen bij regelmatig gebruik een subtiele bruining willen opbouwen.

Het “Styling Sunshine” programma is perfect voor iedereen die een intensief en direct zichtbaar bruiningsresultaat verwacht van de eerste bruiningssessie.

“Beauty Sunshine” is een combinatie tussen een UV-vrije applicatie én een applicatie met UV. In het begin van de zonsessie wordt de huid voorbereid op de bruining met een UV-vrije applicatie van enkel Beauty Light, de zonsessie wordt tevens zo afgesloten.

Met alle vier de programma’s verzorgt Beauty Light LED de huid tijdens het zonnen.

BEWEZEN VITAMINE D OPBOUW

De effectiviteit van de Sun Angel Spectra werd bevestigd door een fysiek geleid vitamine D onderzoek door een bekend Duits onderzoeksinstituut. Aan het begin van de studie was de gemiddelde vitamine D3-waarde van 90, willekeurig geselecteerde, proefpersonen ongeveer 14 ng / ml, wat aanzienlijk lager is dan de aanbevelingen van de Society for Nutrition. Na vier weken waren de vitamine D3-spiegels van de Sun Angel Spectra gebruikers bijna verdubbeld. In dezelfde periode is de lage baseline voor niet-gebruikers nog verder gedaald. In het programma “Vitamin D Sunshine” worden alleen de lampen met een hoger UVB-gehalte geactiveerd, wat resulteert in de hoogste toename van vitamine D3.

Gelijkmatige verkoeling

van top tot teen

3-zone ventilatie: Wereldwijd uniek: 3-zone automatische ventilatie. Lichaams- en gezichtsventilatie kunnen afzonderlijk geregeld worden.

Surround Cooling: Zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom, die doet denken aan een koele zeebries. Daarbij is Surround Cooling stiller dan ooit.

Climatronic Plus: Comfort temperatuur met krachtige airconditioning en verwarming. In de gesloten binnenruimte wordt de gewenste temperatuur snel bereikt en constant gehouden.

Spectra

Ergoline Spectra produceert alleen de gewenste lichtspectra. Nieuwe UVA LED’s, met een speciaal ontwikkeld reflectorsysteem, bieden een direct zichtbare bruining. Spaghetti-lampen vullen het spectrum aan met UVB. De Lightvision Spectra biedt een gelijkmatig intensieve bruining over het hele gezicht. De lagere warmteontwikkeling beschermt de huid en zorgt ervoor dat de Beauty Lights effectiever werken. Ontdek een compleet nieuwe zon- en lichtervaring.

  • Speciaal ontwikkeld reflectorsysteem
  • UVA LEDs
  • UVB spaghetti-lampen
  • Elektriciteitsbesparing van 2 KW

Beauty Light

Meer dan 200 hoogwaardige Beauty Light LED’s garanderen effectieve huidverzorging op het gezicht, decolleté, schouders en lichaam. Tegelijkertijd stimuleert de hybride technologie de zuurstofproductie in de huid, wat het zonnen met dezelfde UV-output ondersteunt. Voor een stralende teint en een fluweelzachte huid.

  • Beauty Light Complete
  • Hybrid Technology
  • Meer dan 200 Beauty Light LEDs
  • Geoptimaliseerd Beauty Light LED reflectorsysteem

Comfort

Uiteraard wordt de Sun Angel Spectra standaard geleverd met alle comfortfuncties. Zo wordt het zonnen een rustgevend moment.

De Sun Angel Spectra biedt met Aqua Fresh, Aroma, Climatronic PLUS en het nieuwe Cinematic-geluidssysteem inclusief Bluetooth ® biedt luxe op het hoogste niveau. Alle feel-good-instellingen kunnen worden ingesteld via het touchscreen scherm en kunnen worden opgeslagen op de klantenkaart met NFC Connect. Als de chip bij het volgende bezoek voor het NFC-veld wordt gehouden, wordt de Sun Angel Spectra automatisch aangepast aan de persoonlijke voorkeuren. Ga liggen, sluit je ogen en ontspan – elke zonner krijgt automatisch zijn persoonlijke favoriete instellingen.

  • Standaard volledig uitgerust
  • Cinematic Sound met Bluetooth®
  • 3-zone ventilatie met Climatronic Plus
  • NFC Connect / Personal Comfort
  • Multi Relax ligvlak
  • Aqua Fresh & Aroma

Bediening

De Sun Angel Spectra biedt een intuïtieve bediening met twee grote touchscreens. Het hoogwaardige buitendisplay past harmonieus in het ontwerp en maakt de bediening eenvoudiger dan ooit. De zelfverklarende menunavigatie met grote pictogrammen is gebouwd als een smartphone. Na het selecteren van de individuele bruiningsintensiteit, kunnen alle belangrijke comfortfuncties op één pagina worden ingesteld. Met slechts een paar tikken is de Sun Angel Spectra aangepast aan de persoonlijke wensen van de zonner. Dankzij de videofunctie kunnen video’s en advertentie-inhoud worden afgespeeld. Uiteraard kunnen alle instellingen eenvoudig worden opgeslagen met NFC Connect.

  • Electronic Voice Assistant (E.V.A.)
  • 10” Exterior Touch Display
  •  7” Interior Touch Display
  • Videos & Tutorials
  • Voice Guide
Technische data

Technische data

Productafmetingen

(L x B x H in cm)

Gesloten
241 × 155  × 151

Open
241 × 155  × 198

Vereiste grootte interieur cabine
(L x B in cm)

250 x 230

Maximaal totaalvermogen met netaansluiting 400/415 V 3 N

14.400 W

Afzekering
(traag)

3 x 35 A

Gewicht

610 kg

Productinformatie

Meer informatie is te vinden in onze instructie- en planningshandleidingen.